100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

RTV-7

De Antilliaanse zender RTV-7 is een televisiekanaal van en over de Nederlandse Antillen. De zender richt zich daarbij vooral op de Antilliaanse bevolking die in Nederland woont. RTV-7 ging in 2008 van start en zendt uit in verschillende talen, waaronder het Papiaments. Daarnaast worden er ook programma’s in het Nederlands, Spaans en Duits uitgezonden.

In de programmering vind je veel programma’s over de Antillen, evenals een dagelijks live-nieuwsbulletin vanuit Curaçao. Daarnaast wordt ook het Surinaamse nieuws op RTV-7 uitgezonden. Verder is er een gevarieerd aanbod van muziek, series, actualiteiten, cultuur en shows die alleen op RTV-7 te zien zijn. Een deel van de programmering bestaat uit programma’s die overgenomen zijn van de zender Tele Curaçao.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTV-7

De tv-zender RTV-7 is bij 3 van onze providers beschikbaar in het basispakket. RTV-7 is alleen beschikbaar in HD bij KPN Ook zijn programma's bij Ziggo met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt RTV-7 via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTV-7 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!