100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

RTV Drenthe

RTV Drenthe is de naam van de regionale omroep van de provincie Drenthe. De omroep beheert een radiostation en een televisiezender. RTV Drenthe bestaat sinds 1989 en zendt haar programma’s uit vanuit haar vestiging in Assen. Het belangrijkste doel van RTV Drenthe is het uitzenden van het actuele nieuws over en uit de provincie. Naast nieuws en actualiteiten is er op deze televisiezender ruimte voor sport, politiek, achtergronden, kunst, cultuur, muziek en praatprogramma’s.

Wat de programma’s gemeen hebben is dat er altijd een link is met de Drentse samenleving, zodat de programmering interessant en gevarieerd is voor de inwoners van de provincie. Het laatste nieuws wordt vertoond in het nieuwsbulletin Drenthe Nu. Andere programma’s op RTV Drenthe zijn bijvoorbeeld Anno Drenthe, Drenthe’s Muziekmix, ROEG!, Ondernemen In Drenthe en Mooi Drenthe.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTV Drenthe

Al onze providers hebben de tv-zender RTV Drenthe in het basispakket. RTV Drenthe is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt RTV Drenthe via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTV Drenthe per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal