100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

RTV Hattem

RTV Hattem is een stichting waar meer dan 60 mensen werken. Radio Hattem bestaat al sinds 1996 en TV Hattem werd in 2005 opgericht. De zender richt zich op alle leeftijdsklassen. TV Hattem heeft en dagprogramma wat gedurende een week herhaald wordt. Met name nieuwsberichten uit de omgeving worden getoond. Het half uur durende vrijdagmiddag journaal van 15:00 uur wordt een week herhaald. Daarnaast is er veel ruimte voor muziek, video en actualiteiten uit de omgeving. Gemeenteraads- en commissievergaderingen worden bovendien live uitgezonden.

Portret Een keer per maand wordt er een portretuitzending gemaakt. Hierbij wordt een markante Oost Veluwnaar geïnterviewd in een half uur durende uitzending, aangevuld met foto’s en filmpjes van deze persoon. Tussen de programma’s door is er tekst TV te zien. Voor de verschillende kerken uit de regio is er zendtijd gereserveerd op het radiokanaal van RTV Hattem. Op haar eigen YouTube kanaal zijn de uitzendingen terug te bekijken.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTV Hattem

Geen enkele van onze providers heeft de tv-zender RTV Hattem in het basispakket. RTV Hattem is bij geen van onze providers in HD beschikbaar.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTV Hattem per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal