100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

RTV Nunspeet

RTV Nunspeet is de publieke omroep van de Veluwse gemeente Nunspeet en brengt het laatste nieuws van Nunspeet en de regio Noordwest Veluwe en de Flevopolder. Dit is met name lokaal nieuws, regionaal nieuws, sport, politiek en het weerbericht. De zender heeft een uitgebreid radioprogramma, met onder meer veel Nederlandse muziek en ook elke zondag een kerkuitzending. Daarbij wordt er gevarieerd met uitzendingen van de lokale kerken.

RTV Nunspeet app RTV Nunspeet is opgericht in 1986. Begonnen als piratenzender en later uitgegroeid tot de omroep voor de gemeente Nunspeet en de regio. De omroep is actief op de radio, met een uitgebreid programma, op TV met de kabelkrant, via internet met actuele nieuwsberichten, artikelen en foto’s en zelfs mobiel met haar eigen app.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTV Nunspeet

De tv-zender RTV Nunspeet is bij 2 van onze providers beschikbaar in het basispakket. RTV Nunspeet is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Je kunt via een TV App van T-Mobile online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTV Nunspeet per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal