100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

SBS6

SBS 6 is een Nederlandse televisiezender van Talpa TV. De zender profileert zich als een echte Nederlandse familiezender waar je terecht kunt voor het laatste nieuws en om even samen te ontspannen aan het einde van een drukke dag. In de programmering vind je dan ook diverse nieuwsprogramma’s, zoals Hart van Nederland, speelfilms, amusement en dramaseries. SBS 6 staat na NPO 1 en RTL 4 op de derde plaats van best bekeken zenders in Nederland. SBS 6 is een commerciële zender, net als de andere zenders van Talpa TV.

Populair bij een breed publiek
SBS 6 werd opgericht in 1995. De afkorting SBS 6 staat voor Scandinavian Broadcasting System 6. Aanvankelijk was de doelgroep een jong en vooral mannelijk publiek, waarbij naast films en series ook erotiek werd uitgezonden, maar het huidige SBS 6 richt zich op een veel breder publiek en staat bekend als een echte gezinszender. De zender heeft een aantal beeldbepalende presentatoren, zoals Rob Geus, Gordon en Linda de Mol. Populaire programma’s op SBS 6 zijn onder andere Shownieuws, Utopia, Mr. Frank Visser doet uitspraak, Undercover in Nederland en Dr. Tinus. Ook Hart van Nederland en Piets Weerbericht zijn programma’s die typisch bij SBS 6 horen.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender SBS6

Al onze providers hebben de tv-zender SBS6 in het basispakket. Daarnaast is SBS6 bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 6 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 7 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App SBS6 online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van SBS6 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie algemeen