100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

SBS9

SBS 9 is een Nederlandse commerciële televisiezender en is de jongste zender van Talpa TV, dat naast SBS 9 ook SBS 6, Net 5 en Veronica beheert. SBS 9 begon in 2015 met uitzenden. Het profiel van de zender is voornamelijk gericht op vrouwen en op liefhebbers van binnen – en buitenlandse films en series. De zender is ook de thuishaven van programma’s die vallen onder de noemer scripted reality. Denk hierbij aan programma’s zoals bijvoorbeeld Overspel in de Liefde en Achter Gesloten Deuren. SBS 9 doet tevens dienst als kanaal waarop Shownieuws en Hart van Nederland kunnen worden uitgezonden wanneer daar op SBS 6 geen ruimte voor is vanwege het uitzenden van het UEFA Champions League voetbal.

Films en series op SBS 9
De programmering op SBS 9 bestaat voor een deel uit herhalingen van eerdere uitzendingen op SBS 6 en Net 5. De zaterdagavond is gereserveerd voor programma’s op het gebied van wonen, zoals bijvoorbeeld Huizenjacht en Je Eigen Droomhuis. Ook is er op deze zender ruimte voor homeshopping programma’s, zoals Tommy Teleshopping en TV Winkel. Populaire programma’s op SBS 9 zijn onder andere de realityseries Trauma Centrum en drukte in de Dierentuin, de misdaadserie Without a Trace en de serie Supernatural.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender SBS9

Al onze providers hebben de tv-zender SBS9 in het basispakket. Daarnaast is SBS9 bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 5 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App SBS9 online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van SBS9 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie algemeen