100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

SLAM TV

SLAM! TV is een Nederlandse digitale muziekzender die sinds 2007 op televisie te zien is en die zich voornamelijk richt op jongeren. De zender is ontstaan uit het gelijknamige radiostation SLAM! FM en is dan ook eigendom van RadioCorp BV. Op SLAM! TV zie je vooral veel muziekvideo’s van de beste artiesten in uiteenlopende muziekstijlen. De muziek die je op SLAM! FM hoort, is de muziek die je op SLAM! TV ziet.

Dat betekent hedendaagse clips van bekende artiesten en lekkere muziek de hele dag door. Ook kun je op SLAM! TV elke dag live meekijken in de studio en wordt in het weekend de Mix Marathon uitgezonden met de beste DJ-sets. Daarnaast wordt er verslag gedaan van live optredens en evenementen. Kijkers kunnen via sms op videoclips stemmen en zo mede bepalen welke video’s er uit worden gezonden op SLAM! TV.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender SLAM TV

Alleen Online.nl heeft de tv-zender SLAM TV beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. SLAM TV is bij 2 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt SLAM TV via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van SLAM TV per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek