100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Spike

De televisiezender Spike is de Nederlandse variant van de Amerikaanse zender die tot 2018 ook onder de naam Spike op televisie was. In 2018 werd de Amerikaanse zender omgedoopt tot Paramount Network. De Nederlandse zender Spike bestaat sinds 2015 en is eigendom van het bedrijf VIMN Benelux.

De zender profileert zich als mannenzender die graag het randje opzoekt. In de programmering vind je onder andere exclusieve series, rauwe reality, live sport en eigenzinnige verhalen. Naast Amerikaanse series en shows zijn er op Spike ook programma’s van eigen bodem te zien, zoals Ink Master: Meesters Van De Lage Landen. Populaire programma’s op Spike zijn bijvoorbeeld Ghost Adventures, The Spike Room, Lip Sync Battle, Ink Master en Bellator MMA.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Spike

Al onze providers hebben de tv-zender Spike in het basispakket. Daarnaast is Spike bij al onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Spike online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Spike per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
T-Mobile
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie entertainment