100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Stingray ClassicaNL

Stingray Classica brengt een breed scala aan klassieke muziek. Houd je van opera, ballet en culturele evenementen en natuurlijk klassieke muziek in zijn algemeenheid dan is deze zender een aanrader. Stingray Classica besteedt aandacht aan klassieke concerten van Nederlandse bodem en biedt 24 uur per dag klassieke muziek voor de echte liefhebber

Breed aanbod aan oude muziek

Of je nu van kamermuziek houdt of van opera, van ballet of graag naar een mooi concert kijkt en luistert, Stingray Classica heeft het allemaal. De zender probeert een gevarieerd aanbod te presenteren zodat iedereen die van deze muziek houdt aan zijn trekken komt.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Stingray ClassicaNL

De tv-zender Stingray ClassicaNL is bij 4 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. Stingray ClassicaNL is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 5 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Stingray ClassicaNL online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Stingray ClassicaNL per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek