100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Trace TV

Trace TV is de verzamelnaam voor een aantal tv zenders die zich richten op vooral alternatieve muziek. Zo is er Trace Urban, Trace Gospel en Trance Tropical. Op deze zenders kun je kijken naar muziekvideo’s die uiteraard afkomstig zijn uit het dienovereenkomstige genre. Je kunt kennismaken met nieuwe nummers en nieuwe clips van je favoriete artiesten voordat ze grootschalig op andere kanalen te zien zijn.

Leer je favoriete artiesten beter kennen

Trance TV biedt daarnaast ook een mogelijkheid om jouw favoriete artiesten beter te leren kennen. Ze worden voor de zender geïnterviewd en vertellen hierin over hun nieuwe album, maar ook over komende concerttournees. Zo kun je data alvast in je agenda zetten als jouw favoriet een concert geeft wat je wilt bijwonen.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Trace TV

De tv-zender Trace TV is alleen bij Youfone optioneel beschikbaar. Trace TV is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is alleen bij Youfone beschikbaar. Ook zijn programma's bij Youfone met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Youfone online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Trace TV per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek