100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Travelxp HD

Travelxp HD is een televisiezender die zich volledig richt op programma’s over reizen. Deze Indiase reiszender, die in 2011 van start ging, zendt reisprogramma’s uit over de hele wereld. Sinds 2016 is de zender ook in Europa op televisie te zien. Op Travelxp HD ontdek je als kijker bijzondere bestemmingen en ongerepte plekken op onze aardbol.

De zender richt zich dan ook op mensen die graag reizen en daarbij steeds weer op zoek zijn naar nieuwe, onontdekte locaties. Travelxp HD zendt in Europa uit in het Engels en in Servisch, Kroatisch, Bulgaars, Sloveens en Tsjechisch. Naast uiteraard veel reisprogramma’s die prikkelen om op pad te gaan, kun je in de programmering ook lifestyle-shows vinden.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Travelxp HD

De tv-zender Travelxp HD is alleen bij Online.nl optioneel beschikbaar. Travelxp HD is alleen beschikbaar in HD bij Online.nl Programma Gemist is alleen bij Online.nl beschikbaar. Ook zijn programma's bij Online.nl met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Online.nl online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Travelxp HD per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur