100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

TV Flevoland

Omroep Flevoland is de televisiezender van de regionale publieke omroep van de provincie Flevoland. Omroep Flevoland bestaat sinds 1989 en zendt uit op televisie en radio vanuit Lelystad. TV Flevoland is sinds 1997 op televisie te zien. Het doel van TV Flevoland is vooral om de inwoners van de provincie te voorzien van nieuws en actualiteiten die betrekking hebben op Flevoland.

Het gaat dus om nieuws uit en over de provincie en om andere onderwerpen die interessant zijn voor de inwoners van Flevoland. Denk daarbij aan programma’s zoals bijvoorbeeld Dit Is Flevoland, RegioNED, Over Flevoland Gesproken, Beneden Peil en Bureau Flevoland.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender TV Flevoland

Al onze providers hebben de tv-zender TV Flevoland in het basispakket. TV Flevoland is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt TV Flevoland via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van TV Flevoland per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal