100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

TV Oost

TV Oost is de televisiezender van de publieke regionale omroep van de provincie Overijssel. Naast TV oost beheert de omroep ook een radiozender. Het doel van TV Oost is om de inwoners van de provincie Overijssel te voorzien van actueel en betrouwbaar nieuws uit en over hun regio. Een groot deel van de programmering wordt dan ook ingevuld door het nieuwsbulletin Overijssel Vandaag, waarin het regionale nieuws aan bod komt.

Daarnaast is er op de zender ook ruimte voor andere programma’s met onderwerpen die interessant zijn voor de inwoners van de provincie. Denk daarbij aan onderwerpen op het gebied van sport, cultuur, politiek, maatschappij en achtergrondverhalen. Programma’s die je bijvoorbeeld op TV Oost kunt verwachten zijn onder andere De Oosttribune, Expeditie Oost, Het Groene Oosten, Onder de Loep, De Sterrenparade, Hemel Op Aarde en OverUIT De Kunst.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender TV Oost

Al onze providers hebben de tv-zender TV Oost in het basispakket. TV Oost is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt TV Oost via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van TV Oost per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie regionaal