100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

TV Oranje

TV Oranje is een digitale Nederlandse televisiezender die zich voornamelijk richt op het uitzenden van Nederlandstalige muziek. Daarnaast wordt ook anderstalige muziek uitgezonden, zolang de artiest maar van eigen bodem is. TV Oranje ging in 2005 van start en laat 24 uur per dag het beste zien en horen van de Nederlandse muziekwereld. Kijkers van TV Oranje kunnen daarbij mede bepalen hoe de programmering eruitziet, door te stemmen op hun favoriete artiesten of clips.

In het programma De Verzoekparade worden de populairste clips met de meeste stemmen vervolgens uitgezonden. Ook wordt iedere week de Oranje Top 30 uitgezonden, met daarin de beste muziek uit eigen land. Naast muziekvideo’s kun je op TV Oranje ook verslagen van concerten, interviews en het laatste nieuws uit de Nederlandse muziekindustrie verwachten.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender TV Oranje

De tv-zender TV Oranje is bij 3 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij een aantal van onze providers is de tv-zender {channel} optioneel beschikbaar. TV Oranje is bij 3 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt TV Oranje via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van TV Oranje per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek