100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

TV538

TV 538 is een digitale Nederlandse televisiezender die in 2011 werd opgericht. De zender is een spin-off van het radiostation Radio 538 en is evenals de radiozender eigendom van Talpa Radio. Op TV 538 zie je echter niet alleen maar muziekvideo’s, maar krijg je als kijker ook een kijkje achter de schermen.

Zo worden er bijvoorbeeld programma’s uitgezonden waarin je mee kijkt in de studio van Radio 538, terwijl de DJ’s daar aan het werk zijn. De stemmen die bekend zijn van de radio krijgen op die manier een gezicht en natuurlijk hoor en zie je ondertussen de nieuwste en beste muziek voorbijkomen. Dit concept wordt ook wel visual radio genoemd, wat zoveel betekent als het kijken naar een radioprogramma. Op TV 538 zie je verder programma’s op het gebied van entertainment en nieuws uit de showbizz wereld.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender TV538

De tv-zender TV538 is bij 7 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij Ziggo is TV538 optioneel beschikbaar. TV538 is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 5 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt TV538 via een TV App bij 7 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van TV538 per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek