100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Utsav Bharat

Utsav Bharat, voorheen bekend onder de naam Star Bharat, is een Indiase zenders met films en series. Hier kun je kijken naar de typische Bollywood series die ook buiten India steeds populairder worden. Utsav Bharat is eigendom van The Walt Disney Company. De zender Utsav Bharat wordt internationaal aangeboden door FOX Broadcasting Channel.

Utsav Bharat is een zender voor echte liefhebbers Utsav Bharat zit bij een aantal providers in het basispakket. Het is een zender die in Nederland nog niet zo bekend is. Utsav Bharat heeft vooral fans bij de echte liefhebbers van het Bollywood genre. Buiten Europa kan Utsav Bharat ook online bekeken worden, in Europa is dit nog niet mogelijk.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Utsav Bharat

Alleen Budget Alles-in-1 heeft de tv-zender Utsav Bharat beschikbaar in het basispakket. Bij KPN is Utsav Bharat optioneel beschikbaar. Utsav Bharat is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is alleen bij KPN beschikbaar. Ook zijn programma's bij KPN met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Utsav Bharat via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Utsav Bharat per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie aziatisch