100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

WDR

Het Duitse televisiekanaal WDR is de zender van de publieke omroep van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. WDR is dan ook een afkorting van West Deutscher Rundfunk en bestaat sinds 1956. De programmering op WDR is zeer gevarieerd en biedt programma’s op vrijwel alle interessegebieden voor zowel jong als oud. Voor kinderen zijn er bijvoorbeeld tekenfilms te zien zoals Abenteuer Wilder Western en Du Bist Kein Werwolf.

Verder biedt WDR het nieuws aan en diverse actualiteitenprogramma’s. Ook is er ruimte voor speelfilms, series, entertainment, sport en programma’s over maatschappelijke kwesties. Denk bij de programmering op WDR bijvoorbeeld aan programma’s als WDR Aktuell, Hier Und Heute, Aktuelle Stunde, Abenteuer Erde, Erlebnisreisen en In Aller Freundschaft.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender WDR

De tv-zender WDR is bij 6 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij DELTA is WDR optioneel beschikbaar. WDR is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Je kunt WDR via een TV App bij 4 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van WDR per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie duits