100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Xite

Xite is een Nederlandse muziekzender die 24 uur per dag muziekvideo’s laat zien. De zender biedt interactieve televisie aan, dat wil zeggen dat kijkers via een interactieve applicatie, genaamd Personalised Music Television, bijvoorbeeld video’s kunnen skippen of kunnen liken.

Ook kun je je eigen muziekkanaal of playlist samenstellen en kunnen kijkers kiezen uit verschillende themakanalen van Xite. Deze combinatie van muziektelevisie met moderne technologie maakt Xite een unieke zender voor een hedendaags publiek dat vertrouwd is met de digitale mogelijkheden van nu. Naast het uitzenden van videoclips, kun je op Xite ook andere programma’s verwachten die te maken hebben met muziek, zoals interviews met artiesten of verslagen van muziekfestivals en concerten.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Xite

Al onze providers hebben de tv-zender Xite in het basispakket. Xite is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 5 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App Xite online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Xite per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie muziek