100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

ZDF

De televisiezender ZDF is de tweede zender van de Duitse publieke omroep. ZDF staat dan ook voor Zweites Deutsches Fernsehen. De zender bestaat al sinds 1963 en biedt een gevarieerde mix aan programma’s voor het hele gezin aan. ZDF staat ook wel bekend als echte familiezender met een hoog gehalte aan entertainment-programma’s.

Maar ook actualiteiten nemen een belangrijke plaats in de programmering in, evenals de befaamde Duitse krimi’s.Denk aan populaire Duitse misdaadseries zoals Kommissar Stolberg, Ein Fall Für Zwei, Soko en Der Kommissar Und Das Meer. Ook zijn er diverse programma’s te zien waarin de actualiteiten worden besproken, zoals Heute, Auslandjournal en Mittagsmagazin. Verder kun je in de programmering op ZDF entertainment verwachten, zoals bijvoorbeeld in programma’s als Hallo Deutschland, Leute Heute en Bares Für Rares.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ZDF

De tv-zender ZDF is bij 7 van onze providers beschikbaar in het basispakket. ZDF is bij 7 van onze providers beschikbaar in HD. Je kunt ZDF via een TV App bij 4 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ZDF per provider.

Beschikbaar HD Zenders TV App Programma gemist Begin gemist
Budget Alles-in-1
Caiway
DELTA
KPN
Odido
Online.nl
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar
Search

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Meer zenders in de categorie duits