• 100% onafhankelijk 100% onafhankelijk
  • 100% Gratis 100% Gratis
  • Gratis helpdesk!
    Gratis helpdesk!
    Bel 088 3232 032
Filters
Algemeen
Toon resultaten
Mobiel abonnement bij
Kosten per maand
tot €
Contractduur
Levertijd
Providers
Internet
Downloadsnelheid
Mb t/m
Mb
Uploadsnelheid
Mb t/m
Mb
Verbindingstype
Internet extra
TV
Favoriete zenders
TV Extra
Bellen
Bellen extra
Toon resultaten

Comedy Central

Comedy Central is een commerciële Nederlandse televisiezender waarop 24 uur per dag comedyseries worden uitgezonden. Comedy Central is de opvolger van het televisiekanaal The Box dat in 2004 door MTV Networks Benelux werd overgenomen. In 2007 veranderde The Box in Comedy Central en sinds 2013 is er een 24-uurs programmering van comedyseries. De zender richt zich op een brede doelgroep die houdt van humor, stand-up comedy, sitcoms, Britse comedyseries en talkshows. Veel programma’s die op Comedy Central worden uitgezonden zijn Amerikaans, zoals Seinfeld, Married With Children en South Park.

Comedy uit binnen- en buitenland
Een groot deel van de programma’s die op Comedy Central worden uitgezonden is van Amerikaanse afkomst, maar er komen ook steeds meer programma’s van eigen bodem. De zender kent een aantal series die al decennialang populair zijn, zoals Friends en The Simpsons. Ook worden er een aantal populaire talkshows uitgezonden, waaronder The Graham Norton Show en The Daily Show. Andere populaire programma’s zijn The Office, Family Guy, Frasier, Modern Family en Mr. Sunshine. Comedy Central is de zender voor iedereen die even met een goede dosis humor wil kunnen ontspannen.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Comedy Central

De tv-zender Comedy Central is bij 11 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Comedy Central is bij 11 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 6 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 9 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Comedy Central via een TV App bij 10 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet. Dit kan bij 9 van onze providers niet alleen thuis binnen het bereik van je Wifi-netwerk, maar ook buitenshuis.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Comedy Central per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
DELTA
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Comedy Central in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie entertainment