100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

24Kitchen

24Kitchen is een Nederlandse foodzender, waarop 24/7 programma’s te bekijken zijn die tot doel hebben om kijkers te inspireren om goed en gevarieerd te eten. De tv-zender 24Kitchen heeft daarbij een missie, namelijk om betrouwbare kennis te delen en voorlichting te geven over de manier waarop ons voedsel wordt geproduceerd en bereid. Ook de relatie tussen voeding en gezondheid wordt in de programma’s belicht. 24Kitchen wil daarmee de kijker motiveren en inspireren om de dagelijkse maaltijd met meer aandacht klaar te maken.

In de programma’s van 24Kitchen worden zeer uiteenlopende gerechten bereid, waarbij zowel de eigen Hollandse keuken als de diverse internationale keukens aan bod komen. De programma’s van 24Kitchen zijn gelinkt aan de gelijknamige website, waarop je beschrijvingen en filmpjes kan terugvinden van gerechten die in de tv-programma’s zijn bereid.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender 24Kitchen

De tv-zender 24Kitchen is bij 10 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij 2 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. 24Kitchen is bij 11 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 9 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 10 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App 24Kitchen online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van 24Kitchen per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender 24Kitchen in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie entertainment