100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Eurosport 2

Eurosport 2 is naast Eurosport 1 de tweede sportzender van Eurosport, dat onderdeel is van het Amerikaanse bedrijf Discovery Inc. De zender ging in 2005 van start als aanvulling op Eurosport 1 en wordt in heel Europa uitgezonden. Eurosport is met haar twee sportzenders het grootste sportkanaal van Europa.

Op Eurosport 2 wordt live verslag gedaan van grote sportevenementen zoals de Tour de France, de Grand Slam tennistoernooien en de Wintersport World Cups. Maar ook kleinere sporten komen op Eurosport 2 voorbij. Denk hierbij bijvoorbeeld aan sporten als surfen of skateboarden, maar ook handbal of basketbal. Ook wordt op Eurosport 2 het actuele sportnieuws uitgezonden en worden belangrijke evenementen herhaald die eerder op Eurosport 1 zijn uitgezonden.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Eurosport 2

Alleen T-Mobile heeft de tv-zender Eurosport 2 beschikbaar in het basispakket. Bij 10 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. Eurosport 2 is bij 10 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 8 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 9 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Eurosport 2 via een TV App bij 8 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Eurosport 2 per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Eurosport 2 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie sport