100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

FOX Sports 1

FOX Sports 1 is een Nederlandse televisiezender van de FOX Networks Group. De FOX Networks Group is een Nederlands bedrijf dat een groep van televisiezenders beheert die allemaal gericht zijn op sport. Naast zes televisiezenders biedt FOX Sports ook video-on-demand diensten aan en online streaming via FOX Sports GO.

De zender FOX Sports 1 is sinds 2013 te zien en profileert zich als het voetbalkanaal van Fox Sports. Op deze zender kun je live voetbal verwachten, zoals wedstrijden uit de UEFA Europa League, de Eredivisie en de TOTO KNVB Beker. Verder zie je op Fox Sports 1 programma’s als Voetbalpraat, FOX Sports Vandaag en De Tafel Van Kees, waarin het voetbalnieuws, voor- en nabeschouwingen en analyses aan de orde komen. Traditionele wedstrijden van Ajax, Feyenoord en PSV zijn zien op Fox 2 en in sommige gevallen zelfs Fox 3.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender FOX Sports 1

De tv-zender FOX Sports 1 is bij 6 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij 5 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. FOX Sports 1 is bij 11 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 10 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 11 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt FOX Sports 1 via een TV App bij 11 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van FOX Sports 1 per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender FOX Sports 1 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie sport