100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

FOX Sports 5

FOX Sports 5 is één van de sportzenders van de FOX Networks Group. Dit Nederlandse bedrijf biedt in totaal zes televisiezenders aan die allemaal gericht zijn op sport. Naast deze zenders biedt het bedrijf ook video-on-demand en online streaming via FOX Sports GO aan.

Bij alle zenders van FOX Sports bestaat de programmering uit live verslaggeving van wedstrijden en programma’s met voor- en nabeschouwingen, analyses, achtergronden en sportnieuws. Daarbij zijn de eerste drie zenders vooral gericht op het Eredivisie voetbal, terwijl FOX Sports 4, FOX Sports 5 en FOX Sports 6 zich profileren als internationale sportzenders.

Op FOX Sports 5 zie je internationaal topvoetbal, maar ook bijvoorbeeld honkbal, tennis, ijshockey en American Football. Wanneer er meerder wedstrijden worden gespeeld op hetzelfde tijdstip, dan worden op FOX Sports 5 de live wedstrijden uitgezonden die niet op FOX Sports 4 te zien zijn.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender FOX Sports 5

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender FOX Sports 5 optioneel beschikbaar. FOX Sports 5 is bij 11 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 10 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 10 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt FOX Sports 5 via een TV App bij 9 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van FOX Sports 5 per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender FOX Sports 5 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie sport