100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

FOX Sports 4

FOX Sports 4 is één van de zes televisiekanalen van de FOX Networks Group. De FOX Networks Group is een Nederlands bedrijf dat sinds 2013 via zes televisiekanalen sportnieuws, live wedstrijden, achtergronden, analyses en voor- en nabeschouwingen uitzendt. Ook biedt het bedrijf online streaming via FOX Sports Go en video-on-demand diensten aan.

De zender FOX Sports 4 richt zich vooral op het uitzenden van internationale sportwedstrijden. Denk daarbij bijvoorbeeld aan voetbal uit de Bundesliga en de Copa Sudamerica, maar ook aan grote tennistoernooien, de Ultimate Fighting Championship, American Football, ijshockey en motorsport. Ook FOX Sports 4 zie verder ook programma’s waarin bijvoorbeeld de hoogtepunten van sportevenementen getoond worden, zoals de Bundesliga Highlights of de Europa League Highlights.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender FOX Sports 4

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender FOX Sports 4 optioneel beschikbaar. FOX Sports 4 is bij 11 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 10 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 10 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt FOX Sports 4 via een TV App bij 9 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van FOX Sports 4 per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender FOX Sports 4 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie sport