100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

FOX Sports 6

FOX Sports 6 is de zesde sportzender van het bedrijf FOX Networks Group. Dit is een Nederlands bedrijf dat live sportwedstrijden en sportnieuws uitzendt via zes televisiekanalen. Daarnaast worden ook video-on-demand diensten aangeboden en online streaming via FOX Sports GO. FOX Sports 6 valt samen met de zenders FOX Sports 4 en FOX Sports 5 onder de noemer FOX Sports International.

Deze drie zenders richten zich dan ook op de verslaggeving van internationale sporttoernooien, waaronder bijvoorbeeld de UEFA Europa League, de Bundesliga, de Copa Libertadores, de ATP World Tour, American Football en de Ultimate Fighting Championship. Als er op hetzelfde moment meerdere wedstrijden worden gespeeld, dan is FOX Sports 6 de zender waarop live de wedstrijden te volgen zijn die niet op FOX Sports 4 of FOX Sports 5 te zien zijn.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender FOX Sports 6

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender FOX Sports 6 optioneel beschikbaar. FOX Sports 6 is bij 11 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 10 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 10 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt FOX Sports 6 via een TV App bij 9 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van FOX Sports 6 per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender FOX Sports 6 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie sport