100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

CNN

CNN is een Amerikaanse nieuwszender die een sterke reputatie heeft op het gebied van het brengen van betrouwbaar nieuws van over de hele wereld. De zender werd in 1980 opgericht en is eigendom van WarnerMedia. CNN heeft kantoren die verspreid zijn over de hele wereld, evenals verslaggevers die ter plaatse reportages maken en zo het laatste nieuws direct via televisie bij jou de kamer insturen.

De zender startte aanvankelijk met internationale uitzendingen om Amerikanen die op reis waren in het buitenland van nieuws te voorzien. Inmiddels is CNN als nieuwszender wereldwijd een begrip. Voor het laatste internationale nieuws zit je bij CNN op de goede plek, maar de zender biedt ook mooie documentaires en achtergrondprogramma’s aan. Daarnaast worden actuele sportevenementen verslagen en is er ruimte voor entertainment. In de programmering vind je programma’s zoals CNN Today, CNN Talk, Inside The Middle East, Amanpour, Quest Means Business, Connect The World en World Sport.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender CNN

De tv-zender CNN is bij 10 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij 2 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. CNN is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 6 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 7 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt CNN via een TV App bij 11 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van CNN per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender CNN in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie nieuws