100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

BBC World News

BBC World News is een televisiezender die internationaal nieuws uitzendt. De zender is eigendom van de BBC en is sinds 1991 op televisie te zien, aanvankelijk onder de noemer BBC World. Op BBC World News kun je ieder uur een uitgebreid nieuwsbulletin verwachten, waarin het laatste internationale, algemene en economische nieuws wordt getoond. Er wordt ook aandacht besteed aan onderwerpen als cultuur, technologie, reizen en gezondheid.

BBC World News heeft verslaggevers over de hele wereld, die ter plekke verslag doen van het laatste nieuws. Daarnaast wordt er verslag gedaan van belangrijk sportnieuws. Naast het laatste nieuws biedt BBC World News ook inspirerende documentaires, interviews en achtergronden. Denk bijvoorbeeld aan programma’s zoals HARDtalk, The Travel Show, Click, Impact, Outside Source en Global.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender BBC World News

De tv-zender BBC World News is bij 10 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij 2 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. BBC World News is bij 4 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 5 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt BBC World News via een TV App bij 10 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van BBC World News per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender BBC World News in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie nieuws