100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

NPO Cultura

NPO Cultura is de voorganger van de huidige televisiezender NPO 2 Extra. Deze zender startte in 2006 als Cultura 24 en veranderde in 2014 in de naam NPO Cultura. In 2018 werd het kanaal omgedoopt tot NPO 2 Extra. Deze zender is een digitaal themakanaal van de Nederlandse Publieke Omroep en is gericht op kunst en cultuur.

In de programmering vind je dan ook documentaires op het gebied van kunst, cultuur en literatuur, evenals concerten, films en series. Denk verder aan genres als klassieke muziek, ballet, kleinkunst, jazz, mode, architectuur, wereldmuziek, fotografie en toneel. Programma’s die je op NPO 2 Extra kunt zien zijn bijvoorbeeld Knetterende Letteren, AVRO Kunstuur, Bij Nader Inzien, Made In Europe, Jazzportretten en Hier Is… Adriaan Van Dis.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender NPO Cultura

De tv-zender NPO Cultura is alleen bij Budget optioneel beschikbaar. NPO Cultura is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Ook zijn programma's bij Budget met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Budget online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van NPO Cultura per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender NPO Cultura in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur