100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Myzen.tv

MyZen TV is een lifestylezender die zich richt op vrouwen, door het uitzenden van programma’s op het gebied van een gezonde levensstijl, waarin lichaam en geest in balans zijn. Dat betekent dat er in de programmering aandacht is voor alles dat kan leiden tot ontspanning, kalmte, minder stress en innerlijke rust en balans.

Daarbij kun je denken aan programma’s over gezonde voeding, ontspannende reizen, yoga, Tai-Chi, mindfulness, meditatie en rustgevende muziek. Je kunt ook beelden verwachten van mooie landschappen, zoals exotische stranden, stromende rivieren of verstillende meren en bossen. MyZen TV biedt daarmee de kijker een gevoel van wellness en mentale ontspanning aan. Een momentje voor jezelf, om de batterij weer even helemaal vol te laden. Programma’s die je op MyZen TV kunt bekijken zijn bijvoorbeeld My Zen People, Fresh Yoga en Yoga Sutra.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Myzen.tv

Alleen T-Mobile heeft de tv-zender Myzen.tv beschikbaar in het basispakket. Bij 4 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. Myzen.tv is bij 4 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is alleen bij Youfone beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Myzen.tv via een TV App bij 4 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Myzen.tv per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Myzen.tv in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie kennis & cultuur