100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Xite

Xite is een Nederlandse muziekzender die 24 uur per dag muziekvideo’s laat zien. De zender biedt interactieve televisie aan, dat wil zeggen dat kijkers via een interactieve applicatie, genaamd Personalised Music Television, bijvoorbeeld video’s kunnen skippen of kunnen liken.

Ook kun je je eigen muziekkanaal of playlist samenstellen en kunnen kijkers kiezen uit verschillende themakanalen van Xite. Deze combinatie van muziektelevisie met moderne technologie maakt Xite een unieke zender voor een hedendaags publiek dat vertrouwd is met de digitale mogelijkheden van nu. Naast het uitzenden van videoclips, kun je op Xite ook andere programma’s verwachten die te maken hebben met muziek, zoals interviews met artiesten of verslagen van muziekfestivals en concerten.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Xite

De tv-zender Xite is bij 10 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Xite is bij 10 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 6 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 6 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Xite via een TV App bij 10 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Xite per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Xite in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie muziek