100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

SLAM TV

SLAM! TV is een Nederlandse digitale muziekzender die sinds 2007 op televisie te zien is en die zich voornamelijk richt op jongeren. De zender is ontstaan uit het gelijknamige radiostation SLAM! FM en is dan ook eigendom van RadioCorp BV. Op SLAM! TV zie je vooral veel muziekvideo’s van de beste artiesten in uiteenlopende muziekstijlen. De muziek die je op SLAM! FM hoort, is de muziek die je op SLAM! TV ziet.

Dat betekent hedendaagse clips van bekende artiesten en lekkere muziek de hele dag door. Ook kun je op SLAM! TV elke dag live meekijken in de studio en wordt in het weekend de Mix Marathon uitgezonden met de beste DJ-sets. Daarnaast wordt er verslag gedaan van live optredens en evenementen. Kijkers kunnen via sms op videoclips stemmen en zo mede bepalen welke video’s er uit worden gezonden op SLAM! TV.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender SLAM TV

Alleen Online heeft de tv-zender SLAM TV beschikbaar in het basispakket. Bij 9 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. SLAM TV is alleen beschikbaar in HD bij OxxioProgramma Gemist is bij 5 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 5 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt SLAM TV via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van SLAM TV per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender SLAM TV in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie muziek