100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

ARD

De Duitse televisiezender ARD is de hoofdzender van de Duitse publieke omroep. De zender is tot stand gekomen door een samenwerkingsverband tussen negen publieke omroepen in Duitsland en de Duitse Wereldomroep en bestaat sinds 1950. De ARD biedt een zeer gevarieerde programmering aan, waarin zowel nieuws, actualiteiten en sport te vinden zijn als series, speelfilms, misdaad en entertainment.

Het brede en diverse aanbod is vergelijkbaar met dat van NPO 1 en maakt de zender geschikt voor jong en oud. In de programmering op ARD kun je programma’s verwachten zoals bijvoorbeeld de Rudi Carrell Show, Tatort, Frag Doch Mal Die Maus, Sportschau, Nachtmagazin, Tagesschau, Feste Der Volksmusik en Das Quiz Mit Jörg Pilawa.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender ARD

De tv-zender ARD is bij 10 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij Tele2 is ARD optioneel beschikbaar. ARD is bij 9 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt ARD via een TV App bij 6 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van ARD per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender ARD in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie duits