100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

TV Rijnmond

De televisiezender TV Rijnmond is een kanaal van de publieke omroep van de regio Rijnmond, een regio die gelegen is in het zuiden van de provincie Zuid-Holland. De publieke omroep RTV Rijnmond is gevestigd in Rotterdam en beheert naast de televisiezender ook het radiostation Radio Rijnmond.

De regionale televisiezender ging in 1989 van start onder de naam Stad TV Rotterdam en ging in 1997 op in de publieke omroep. Sindsdien is de zender als TV Rijnmond op televisie te zien. De programmering van TV Rijnmond richt zich op een breed publiek, met voornamelijk regionaal nieuws, sport, achtergrondverhalen en informatie over en uit de regio.

Tweemaal per uur wordt het nieuwsbulletin Rijnmond Nieuws vertoond. Daarnaast kun je bij de programmering op TV Rijnmond denken aan programma’s zoals bijvoorbeeld Dit Doe Ik Wat Doe Jij, FC Rijnmond, Rotterdam Onderweg, RegioNED en De Zoekmachine.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender TV Rijnmond

De tv-zender TV Rijnmond is bij 8 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij 4 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. TV Rijnmond is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt TV Rijnmond via een TV App bij 9 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van TV Rijnmond per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender TV Rijnmond in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie regionaal