100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

RTV Noord

RTV Noord is de naam van de publieke omroep van de provincie Groningen, die bestaat uit een radiostation en een televisiezender. RTV Noord ging in 1977 van start als Radio Noord. In 1995 werd ook de televisiezender voor de regio Groningen opgericht en werd de omroep omgedoopt tot RTV Noord.

RTV Noord zendt uit vanuit de stad Groningen. Aanvankelijk werden er op de televisiezender een uur per dag programma’s uitgezonden, maar sinds 2012 is dit nog maar een half uur. Die tijd is voornamelijk bestemd voor het uitzenden van het regionale nieuws en het weerbericht. Verder wordt er verslag gedaan van sport en achtergronden.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTV Noord

De tv-zender RTV Noord is bij 8 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Bij 4 van onze providers is deze zender optioneel beschikbaar. RTV Noord is bij 6 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 4 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 4 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt RTV Noord via een TV App bij 9 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTV Noord per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender RTV Noord in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie regionaal