100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Vivid TV

Vivid TV is een nog jonge tv-zender die aanvankelijk alleen online actief was. De tv zender werd in 2012 gelanceerd en is inmiddels in de meeste Europese landen te bekijken. Vivid TV is een pornozender die 7 dagen per week, 24 uur per dag zorgt voor opwindend entertainment voor volwassen kijkers. Vivid TV werd aanvankelijk in Amerika gelanceerd.

Toen dat een succes bleek kwam er ook een Vivid TV Europe. Deze zender biedt naast Amerikaanse producties ook Europese programma’s aan. De zender werd aanvankelijk alleen via de Astra satelliet verspreid maar wordt inmiddels door ongeveer de helft van de grote providers aangeboden in een pluspakket.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Vivid TV

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Vivid TV optioneel beschikbaar. Vivid TV is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Vivid TV via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Vivid TV per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Vivid TV in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie erotiek