100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo Sport Select

Ziggo Sport Select is één van de zes betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal. Ziggo Sport Totaal is een groep van televisiezenders die aangeboden worden door de provider Ziggo en die bestaat uit 6 betaalzenders en één kanaal dat gratis en exclusief te zien is door alle klanten van Ziggo.

Op de zender Ziggo Sport Select kun je een selectie verwachten van de beste sportmomenten die eerder op één van de andere zenders van Ziggo Sport Totaal te zien waren. Hierbij ligt de nadruk vooral op live voetbaltoernooien en -wedstrijden, maar ook het beste van andere sporten komt voorbij op Ziggo Sport Select. Denk bijvoorbeeld aan de grote tennistoernooien, basketbal of golf.  

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Ziggo Sport Select

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Ziggo Sport Select optioneel beschikbaar. Ziggo Sport Select is bij 9 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 9 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 8 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Ziggo Sport Select via een TV App bij 8 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Ziggo Sport Select per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Ziggo Sport Select in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie sport