100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Ziggo Sport Golf

Ziggo Sport Golf is een premium themakanaal dat onderdeel is van de groep van televisiezenders van Ziggo Sport Totaal. Deze groep van premium zenders is eigendom van de provider Ziggo. De zenders zijn sinds 2015 op de televisie te bekijken en bieden de echte sportliefhebber een totaalpakket waarin alles op het gebied van topsport aan bod komt.

Ziggo Sport Golf is één van de zes betaalkanalen van Ziggo Sport Totaal en is als themakanaal volledig toegespitst op de verslaggeving van golftoernooien. Op deze zender zie je dan ook uitsluitend topgolf van het hoogste niveau. In de programmering kun je live de grote golftoernooien verwachten, zoals het World Golf Championship en de Ryder Cup.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Ziggo Sport Golf

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Ziggo Sport Golf optioneel beschikbaar. Ziggo Sport Golf is bij 8 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 9 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 8 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Ziggo Sport Golf via een TV App bij 8 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Ziggo Sport Golf per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Ziggo Sport Golf in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie sport