100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

RTL-Z

RTL-Z is een zakelijke Nederlandstalige televisiezender en is net als RTL, 4, RTL 5, RTL 7 en RTL 8 eigendom van RTL Nederland. RTL-Z ging in 2001 van start, toen nog als onderdeel van RTL 5. Sinds 2015 wordt RTL-Z uitgezonden op een eigen 24-uurs kanaal.

De zender zendt op weekdagen overdag voornamelijk financieel-economisch nieuws uit via het nieuwsbulletin RTL-Z Nieuws, waarin ook geregeld een aantal vaste beursanalisten worden geraadpleegd. Daarnaast zijn er actualiteitenprogramma’s waarin er met bestuurders of autoriteiten op een bepaald gebied gesproken wordt. Verder zijn er in de programmering onder de naam Z Docs documentaires te vinden, vooral over het bedrijfsleven, techniek en innovatie en over financiële thema’s.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender RTL-Z

De tv-zender RTL-Z is bij 11 van onze providers beschikbaar in het basispakket. RTL-Z is bij 11 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 10 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 10 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt RTL-Z via een TV App bij 11 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van RTL-Z per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender RTL-Z in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie entertainment