100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Spike

De televisiezender Spike is de Nederlandse variant van de Amerikaanse zender die tot 2018 ook onder de naam Spike op televisie was. In 2018 werd de Amerikaanse zender omgedoopt tot Paramount Network. De Nederlandse zender Spike bestaat sinds 2015 en is eigendom van het bedrijf VIMN Benelux.

De zender profileert zich als mannenzender die graag het randje opzoekt. In de programmering vind je onder andere exclusieve series, rauwe reality, live sport en eigenzinnige verhalen. Naast Amerikaanse series en shows zijn er op Spike ook programma’s van eigen bodem te zien, zoals Ink Master: Meesters Van De Lage Landen. Populaire programma’s op Spike zijn bijvoorbeeld Ghost Adventures, The Spike Room, Lip Sync Battle, Ink Master en Bellator MMA.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Spike

De tv-zender Spike is bij 11 van onze providers beschikbaar in het basispakket. Spike is bij 11 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 6 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 7 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Spike via een TV App bij 11 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Spike per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Spike in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie entertainment