100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Fightbox

Fightbox is een internationale televisiezender die zich uitsluitend richt op het uitzenden van uiteenlopende vechtsporten. Onder vechtsporten wordt een breed aanbod aan disciplines verstaan, zoals bijvoorbeeld boksen, karate, sumoworstelen, Mixed Martial Arts, kickboksen, arm-worstelen, taekwondo, jiu-jitsu, judo, capoeira en cage-fighting.

Iedere liefhebber van vechtsporten, welke variant dan ook, zit bij Fightbox dus op de juiste plek. Op Fightbox worden alle grote evenementen en wedstrijden op het gebied van vechtsporten uitgevonden. In de programmering vind je dan ook bijvoorbeeld de King Of Kings Hero’s Series, de Cage Fury Fighting Championships, de Fight Exclusive Night, de Superkombat en de Makowski Fighting Championships.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Fightbox

De tv-zender Fightbox is alleen bij Youfone optioneel beschikbaar. Fightbox is alleen beschikbaar in HD bij YoufoneProgramma Gemist is alleen bij Youfone beschikbaar. Ook zijn programma's bij Youfone met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Youfone online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Fightbox per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Fightbox in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie sport