100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Film Europe

Film Europe is een televisiezender die zich richt op het vertonen van Europese films. De zender ging in 2009 in Oost-Europa van start en heeft als doelgroep de echte filmliefhebbers die de grote Amerikaanse blockbusters liever vermijden. Inmiddels zijn er ook een aantal Nederlandse films in het aanbod opgenomen. Anderstalige films zijn voorzien van Nederlandstalige ondertiteling.

De filmbibliotheek van Film Europe bestaat vooral uit arthouse films, waarbij het beste uit de hele Europese filmindustrie voorbijkomt. Hiertussen zitten ook films die op internationale filmfestivals nominaties of zelfs prijzen in de wacht hebben gesleept. Verwacht op Film Europe dus geen grote Amerikaanse Hollywoodproducties, maar juist exclusieve films uit verschillende Europese landen. De genres in het aanbod lopen uiteen van romantiek en komedie tot thrillers en actiefilms.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Film Europe

Alleen Online heeft de tv-zender Film Europe beschikbaar in het basispakket. Film Europe is alleen beschikbaar in HD bij OnlineJe kunt via een TV App van Online online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Film Europe per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Film Europe in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie film