100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

One

ONE is een Duitse entertainment zender onder de vlag van de Duitse ARD. Op ONE worden voornamelijk herhalingen getoond van programma’s die al eerder op de Duitse publieke zender te zien waren. Het kanaal wordt gratis beschikbaar gesteld, je hebt er dus geen betaalabonnement voor nodig.

Sportuitzendingen
ONE wordt ook gebruikt om extra beelden te kunnen uitzenden van belangrijke sportevenementen. Sinds de Olympische Spelen van 2004 gebruikt ARD zijn zusterkanaal ONE om extra beelden uit te zenden van deze Olympische Spelen. Maar ook wedstrijden in de Champions League en de UEFA worden op ONE vertoond als er bijvoorbeeld twee wedstrijden tegelijk worden gespeeld of er om een andere reden geen mogelijkheid is om de wedstrijd op ARD uit te zenden.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender One

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender One optioneel beschikbaar. One is bij 2 van onze providers beschikbaar in HD. Programma Gemist is bij 3 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 3 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt One via een TV App bij 3 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van One per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender One in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie duits