100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032
  • x

Star Vijay

Star Vijay is een Indiase zender, die in de volksmond bekend staat als Vijay TV of enkel Vijay. De zender zendt programma’s uit in Tamil, een taal die voornamelijk gesproken wordt door de Tamil gemeenschap in het zuiden van India, Sri Lanka en Singapore. Star Vijay werd in 1994 gelanceerd en is deel van de Asianet Digital Network. Dit is een van de oudste, private, Tamil tv-zenders in India.

Star Vijay staat bekend om haar reality tv programma’s, innovatieve comedy programma’s, en andere soaps en series. Met deze brede verscheidenheid aan programma’s is de zender geschikt voor verschillende demografische groepen, binnen alle leeftijden.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Star Vijay

Bij een aantal van onze providers is de tv-zender Star Vijay optioneel beschikbaar. Star Vijay is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is bij 2 van onze providers beschikbaar. Ook zijn programma's bij 2 van onze providers met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt Star Vijay via een TV App bij 2 van onze providers online bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Star Vijay per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Star Vijay in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie aziatisch