100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032
  • x

HK13

HK13 is de zender van Stichting Harderwijk TV, verwijzend naar kanaal 13 van het netwerk van CAI Harderwijk. Alles wat zich afspeelt in Harderwijk en Hierden, kun je volgen via deze zender. Dit kunnen dagelijkse gebeurtenissen zijn, maar ook nieuws over bedrijven en evenementen, historische onderwerpen en interviews met bewoners. Dagelijks wordt er vanaf om 8 uur elk heel uur een nieuwsuitzending getoond, gevolgd door het weerbericht en reclame. Hierna komt een themaprogramma aan bod.

Vrijwillige inzet
HK13 is een stichting en werkt samen met verschillende partners uit de omgeving om haar werk te kunnen uitvoeren. De programma’s worden gemaakt door de eigen medewerkers, welke zich geheel vrijwillig inzetten voor dit kanaal. De stichting wil een platform zijn van en voor de lokale bewoners, om de lokale cohesie te bevorderen. De zender is gericht op alle leeftijden.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender HK13

Alleen Solcon heeft de tv-zender HK13 beschikbaar in het basispakket. HK13 is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is alleen bij Solcon beschikbaar. Ook zijn programma's bij Solcon met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Solcon online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van HK13 per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
Tele2
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender HK13 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie regionaal