100% onafhankelijk
100% Gratis
Hulp? Bel 088 3232 032
  • x

Studio040

Studio 040 is de lokale omroep voor de gemeente Eindhoven en de omgeving. 040 staat voor het netnummer van Eindhoven. Elke dag wordt er een nieuwe actualiteitenuitzending gemaakt. Deze wordt om 18:00 uur uitgezonden en hierna elk uur herhaald. Daarnaast wordt er ook een weekoverzicht van het nieuws gemaakt dat met regelmaat herhaald wordt. Lokale politieke zaken hebben ook een plek in de programmering van Studio040.

Lokale omroep van het jaar
In 2015 werd Studio040 uitgeroepen tot Lokale omroep van het jaar. Een kleine kern van vaste werknemers wordt bijgestaan door een grote schare betrokken vrijwilligers. Samen zetten zij zich in om programma’s te brengen met onderwerpen die leven bij de bewoners van ‘Groot Eindhoven’. Op het YouTube kanaal Studio040nl kun je allerlei fragmenten terugzien.

Beschikbaarheid en mogelijkheden van tv-zender Studio040

Alleen Solcon heeft de tv-zender Studio040 beschikbaar in het basispakket. Studio040 is bij geen van onze providers in HD beschikbaar. Programma Gemist is alleen bij Solcon beschikbaar. Ook zijn programma's bij Solcon met Begin Gemist opnieuw te starten. Je kunt via een TV App van Solcon online series en films bekijken op je smartphone of tablet.
In onderstaand overzicht vind je de mogelijkheden en beschikbaarheid van Studio040 per provider.

Beschikbaar HD-Kwaliteit TV App Buitenshuis Programma Gemist Begin Gemist
Budget
Caiway
Delta
KPN
Online
Oxxio
Solcon
T-Mobile
XS4ALL
Youfone
Ziggo
= Beschikbaar
= Optioneel beschikbaar
= Niet beschikbaar

Ben jij opzoek naar een TV en internet pakket welke de zender Studio040 in het pakket heeft?
Doe de postcodecheck en ontdek de mogelijkheden op jouw adres!

Poppetje

Meer zenders in de categorie regionaal