100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

3 maanden korting bij NLZIET!

Vrijdag 8 April 2022 3 minuten en 11 seconden leestijd

3 maanden korting bij NLZIET!

Bij NLZIET kijk je alle programma’s van de Nederlandse tv in één app. Normaal gesproken kost een abonnement op NLZIET €7,95 per maand. Maar als je nu een abonnement afsluit op NLZIET ontvang je drie maanden korting! Dat wil jij toch ook?

Actie is afgelopen

Als je nu een NLZIET abonnement afsluit krijg je drie maanden korting, maar wat houdt deze korting in? Je betaalt de eerste drie maanden maar €7,95. Omgerekend betekend dit dat je de eerste 3 maanden maar €2,65 per maand betaald. Je kijkt de eerste drie maanden dus super voordelig naar deze streamingdienst, ideaal om het even uit te proberen. Mocht je het na deze drie maanden toch niet leuk vinden kun je het ook weer opzeggen, je abonnement op deze streamingdienst is namelijk maandelijks opzegbaar.

Wil je de streamingdienst liever iets korten uitproberen? Dan heb je de mogelijkheid om hem een maand gratis uit te proberen. Je zit nergens aan vast en het abonnement is altijd online opzegbaar. 2 dagen van te voren krijg je ook een herinnering dat je abonnement afloopt.

Wat is NLZIET?

NLZIET is een samenwerkingsverband tussen de grote Nederlandse zendergroepen RTL, NPO en Talpa TV. Met NLZIET kun je online tv kijken. Op 1 juli 2014 is NLZIET gelanceerd en sindsdien is het voor iedereen in Nederland mogelijk om een abonnement te nemen om zo programma’s, films, documentaires en series terug te kijken. Je kunt NLZIET sinds 2018 in de gehele EU gebruiken.

Je kunt via deze streamingdienst kijken naar 37 Nederlandse tv zenders in één app. Je kunt naar de volgende zenders kijken:

  • NPO Start: NPO 1, NPO 2, NPO 3, NPO 1 extra, NPO 2 extra, NPO Nieuws en Politiek
  • RTL: RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, RTL Crime, RTL Lounge en RTL Telekids
  • KIJK: SBS6, Veronica/Disney XD, Net5, SBS9 en TV538
  • Regionale kanalen: RTV Noord, Omrop Fryslân, NH Media, RTV Drenthe, RTV Oost, Omroep Gelderland, Omroep Flevoland, RTV Utrecht, Omroep West, Rijnmond, Omroep Zeeland, AT5, Omroep Brabant, Insight TV en L1
  • VRT: Eén, Canvas en Ketnet

Om gebruik te maken van NLZIET heb je een abonnement nodig. Zodra jij bent ingelogd kun je gebruik maken van de diensten. Je kunt gewoon tv kijken via het web, maar je kunt ook de app downloaden op bijvoorbeeld je SmartTV, tablet of Smartphone. Wil je kijken op groot scherm? Dan kun je via bijvoorbeeld je smartphone jouw favoriete programma, met behulp van een Google Chromecast of Apple TV, streamen naar je tv.

Wat zijn de voordelen van NLZIET?

De streamingdienst NLZIET heeft heel veel voordelen. Wij zetten deze voordelen voor jou op een rijtje:

  • Online TV & On Demand: Je kijkt tv, series, films en documentaires waar en wanneer het jou uitkomt.
  • Live TV & gids: Je kunt live tv kijken naar 37 Nederlandse tv zenders, maar je kunt deze zenders ook terugkijken. Met live, replay en gids heb je met NLZIET een complete tv-kijkervaring zonder traditioneel tv abonnement.
  • Onbeperkt toegang tot alle on-demand tv van Nederland: Omdat NLZIET een samenwerking is van de NPO, RTL en KIJK kun je de meeste programma’s van de Nederlandse tv tot 1 jaar lang terug kijken.
  • Beschikbaar op al jouw apparaten: NLZIET is beschikbaar op sommige smart tv’s, via de computer, via de tablet en via de smartphone.

Heb je een goede internetverbinding?

Om gebruik te maken van de streamingdienst NLZIET is het wel fijn als je een goede internetverbinding hebt. Het zou natuurlijk heel vervelend zijn dat jouw beeld hapert of stopt door een slechte verbinding. Door onze gratis postcodecheck te doen kun jij zien welke internet providers er leveren op jouw adres en welke internetsnelheden er haalbaar zijn op jouw adres. Zo kun je het abonnement kiezen dat het beste bij jou past.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een Youtube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking