100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Disney+ Day; Mooie korting bij Disney+!

Donderdag 8 September 2022 3 minuten en 12 seconden leestijd

Disney+ Day; Mooie korting bij Disney+!

Vandaag is het Disney+ Day! En dat betekent een mooie korting bij Disney Plus. Als je nu een abonnement op Disney Plus neemt ontvang je namelijk de eerste maand voor maar €1,99! Dat wil jij toch ook? Ben je benieuwd naar de voorwaarden? Lees dan snel verder!

Vorig jaar was het de tweede verjaardag van Disney+. Ter ere hiervan maakte Disney een evenement genaamd Disney+ Day. Disney+ Day is een periode vol deals, besparingen, nieuwe content , nieuwe trailers en nieuwe sneak peaks. Nieuwe content die in première gaat is onder andere een hele nieuwe live-action van Pinocchio, een nieuwe Thor film ‘Love and Thunder’, en Frozen Sing along. Ook zullen er ander premières van Pixar, Marvel, Star Wars en National Geographic aangekondigd worden. Disney+ Day is voorafgaand aan de D23 Expo. Dit is The Ultimate Disney Fan Event dat dit jaar plaats vindt op 9 september 2022.

Kortingen en premières op Disney+

Omdat Disney+ Day in het teken staat van goede deals, kun je een maand lang spotgoedkoop genieten van alle content op Disney+. Als je nu een abonnement op Disney+ afsluit betaal je de eerste maand namelijk maar €1,99! Je kunt deze korting pakken tot en met 19 september. Na deze maand betaal je weer de normale prijs van €8,99. Als je het abonnement na de kortingsmaand niet wilt houden moet je er rekening mee houden dat je deze zelf op tijd opzegt.

Sluit nu een abonnement bij Disney+ af!

Neem jij je internet af bij de providers KPN of Ziggo? Dan kun je ook via deze providers een abonnement op de streamingdienst afsluiten. Ook hier krijg je de eerste maand voor maar €1,99. Via de providers heb je ook de mogelijkheid om de dienst maandelijks op te zeggen.

Ben je benieuwd welke Disney+ Day premières je exclusief kunt streamen? Wij hebben deze voor jou op een rij gezet:

 • De Marvel Studio’s HitThor: Love and Thunder;
 • Disney’s Pinoccchio;
 • Pixars Cars op Rondreis;
 • De Star Wars serie Obi-Wan Kenobi
 • National Geographics Epic Adventures met Bertie Gregory
 • Disney+ Original Mike, het verhaal van Mike Tysen
 • Disney+ Original Wedding Seasons
 • Exclusieve Disney+ Day short van The Simpsons

Wat is Disney+?

Disney+ is de streamingdienst van Disney. Op deze streamingdienst kun je al jouw Disney favorieten steeds weer opnieuw kijken. Daarnaast kijk je ook naar de content van Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Je ziet films en series die je ook als kind keek, maar je ziet ook alle nieuwste films en series die Disney uitgebracht heeft. Disney+ is sinds november 2019 beschikbaar in Nederland. Ze blijft haar aanbod uitbreiden, met vooral op Disney+ Day heel veel nieuwe premières.

Wil je graag weten wat je van Disney+ kunt verwachten? Wij leggen het uit!

 • Disney: Het aanbod van Disney ken je waarschijnlijk wel van de klassiekers waar je mee opgegroeid bent, zoals The Lion King, Belle en het beest en de Kleine zeemeermin. Disney maakt haar eigen Orignals die je allemaal kunt bekijken.
 • Pixar: Pixar maakt films die leuk zijn voor groot en klein, denk hierbij aan Toy Story, Finding Nemo, Monsters en Co en nog veel meer.
 • Marvel: Wie kent Marvel niet? Marvel is de maker van superhelden films en series, zoals de klassiekers Thor en The avengers maar ook de nieuwste serie Loki.
 • Star Wars: Star Wars is al jaren lang populair. Je kijkt naar al je favoriete films en series van Star Wars, zoals The Rise of Skywalker of Darth Father.
 • National Geographic: Vind je het leuk om ook iets op te steken terwijl je aan het ontspannen bent? Dan kun je kijken naar de series, films en documentaires over alles wat er in de natuur gebeurt.
 • Star: Star richt zich vooral op volwassenen, met series zoals how I met your mother en Family Guy.

Wil je op de hoogte blijven van ons laatste nieuws?

Dan kun je ons volgen via onze social media kanalen. Wij zijn te vinden op Facebook, Twitter en Instagram. Daarnaast hebben wij ook een YouTube kanaal waar wij onder andere uitleg- en handleidingvideo’s plaatsen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking