100% onafhankelijk
100% gratis
Hulp? Bel 088 3232 032

Disney+ officieel van start

Dinsdag 12 november 2019 2 minuten en 20 seconden leestijd

Disney+ officieel van start

Vanaf september kon je al gratis gebruik maken van de nieuwe streamingdienst van Disney; Disney+. Vandaag, op 12 november, gaat Disney+ officieel van start!

Dat we in Nederland al gebruik konden maken van Disney+ is best bijzonder, wij waren tot vandaag namelijk het enige land waar dit kon. Disney gebruikte Nederland om hun streamingdienst te testen. Dat betekende dat alles misschien nog niet perfect werkte en je naar een beperkt aanbod kon kijken, maar dat dit wel gratis was.

Vanaf 12 november wordt Disney+ ook in Amerika en Canada aangeboden. Andere landen moeten nog even wachten. De volgende uitrol is pas op 31 maart. In Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Italië kan dan ook gebruik worden gemaakt van Disney Plus.

Wat gaat Disney+ kosten?

Niet onbelangrijk, wat gaat Disney+ kosten? Disney+ biedt hierin twee opties. Je kunt ervoor kiezen om iedere maand €6,99 te betalen. Voordeel hiervan is dat je het abonnement kunt opzeggen wanneer jij dat wilt. Een andere optie is om te kiezen voor een abonnement van 12 maanden. Kies je hiervoor dan krijg je twee maanden korting en betaal je in totaal €69,99.

Daarvoor kun je Disney+ op vier schermen tegelijkertijd gebruiken. En wist je dat Disney+ nieuwe abonnees een gratis proefperiode van 7 dagen aanbiedt? 

Wat biedt Disney+?

Was het aanbod op Disney+ tijdens de testperiode nog wat beperkt, sinds vandaag is dat flink uitgebreid. Zo kijk je via Disney+ naar de nieuwe sciencefiction serie The Mandalorian en zijn er dertig seizoenen van The Simpsons toegevoegd.

Daarnaast biedt Disney+ haar eigen original films als Noëlle en Float. Natuurlijk missen klassiekers als The Lion King en Frozen niet. En je kunt kijken naar documentaires als Free Solo en Apollo.   

Met het huidige aanbod lijkt Disney haar streamingdienst vooral te richten op families en zit er voor ieder gezinslid genoeg leuks bij.

Blijf je kijken via Disney+?

Heb je gebruik gemaakt van de gratis Disney+ testperiode? Ben je enthousiast en hou je Disney+ of wil je de streamingdienst opzeggen?

Disney+ geeft alle Nederlanders die gebruik hebben gemaakt van de testperiode de gelegenheid om deze tot 13 november kosteloos op te zeggen. Zorg er daarom voor dat je je abonnement vandaag nog opzegt wanneer je niet wilt gaan betalen voor Disney+.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor één van de andere streamingdiensten in Nederland. Er is inmiddels keuze genoeg. We hebben een handig overzicht voor je gemaakt met alle streamingdiensten die momenteel leverbaar zijn.

Om optimaal van Disney+ of één van de andere streamingdiensten gebruik te kunnen maken is een goede internetverbinding van belang. Met ons bericht Internetsnelheid; hoeveel Mbit/s heb je nodig? ontdek je welke internetsnelheid het beste bij jouw internet gebruik past.
Dat maakt het internet vergelijken een stuk makkelijker. Met onze gratis postcodecheck ontdek je binnen een minuut welke internet providers leverbaar zijn op jouw adres en welke internetsnelheid zij jou kunnen bieden.