100% onafhankelijk
100% gratis
Laagste prijsgarantie

Explosief sportweekend! Premier League en F1; Hoe kijk je?

Woensdag 26 April 2023 3 minuten en 25 seconden leestijd

Explosief sportweekend! Premier League en F1; Hoe kijk je?

Liefhebbers van voetbal kunnen hun hart ophalen de komende dagen met verschillende topwedstrijden in de Premier League. Ook staat er een spannend Formule 1 weekend voor de deur met de Grand Prix van Azerbeidzjan. Wil jij hier niets van missen? Lees dan snel verder.

Waar kijk ik naar Premier League voetbal?

De spanning is om te snijden in de Premier League, de Engelse voetbal competitie. Wil jij geen wedstrijd missen? Sluit dan nu een abonnement af bij Viaplay, dé streamingdienst voor de beste sportwedstrijden.

Start je wedstrijd met de voorbeschouwing, waarna je live naar alle Premier League wedstrijden kunt kijken. Komt het toch even niet uit? Geen probleem, bij Viaplay kun je alle wedstrijden tot 48 uur achteraf terugkijken.

Voor een Viaplay abonnement betaal je €15,99 per maand. Als je kiest voor een jaarabonnement op Viaplay krijg je een korting van wel 12,5% en betaal je maar €13,99 per maand.

Bestel Viaplay direct

Welke wedstrijden kun je de komende dagen verwachten? Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

  • Woensdag 26 april – Manchester City vs Arsenal – 21:00 uur: het belooft een spannende strijd te worden tussen deze twee topclubs. Wint Arsenal van regerend kampioen Manchester City?
     
  • Zondag 30 april – Liverpool vs Tottenham – 17:30 uur: vandaag verwelkomt Tottenham, Liverpool op het legendarische Anfield. We kunnen vuurwerk verwachten want deze twee ploegen willen graag punten pakken om hun kansen op Europees voetbal te vergroten.
     
  • Dinsdag 2 mei – Arsenal vs Chelsea – 21:00 uur: ook vanavond kun je een spannende wedstrijd tegemoet zien als de Londense stadsrivalen Arsenal en Chelsea het tegen elkaar opnemen in het Emirates Stadium.

Meer informatie over de Premier League en hoe je die bekijkt lees je in ons kennisbankbericht: Premier League kijken.

Waar kijk ik naar de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan?

Red Bull staat er goed voor in het nieuwe Formule 1-seizoen. Met drie overwinningen en Verstappen en Perez die ijzersterk zijn.

Dit weekend wordt de Grand Prix van Azerbeidzjan verreden. Het raceweekend start op vrijdag 28 april met de vrije trainingen. Op zaterdag 29 april rijden de coureurs de kwalificaties en op zondag 30 april wordt de race verreden. Wie wint op het Baku City Circuit?

Viaplay heeft de uitzendrechten op alle Formule 1 wedstrijden, maar ook op de vrije trainingen en kwalificaties. Met Viaplay hoef je dus niets te missen van de Grand Prix van Azerbeidzjan.

Wij hebben voor je op een rij gezet wat je allemaal kunt bekijken omtrent de Grand Prix van Azerbeidzjan dit weekend:

Vrijdag 28 april

  • Vrije training 1 – 11:25 uur: bekijk de vrije training met of zonder commentaar.
  • Kwalificatie – 14:45 uur
  • Highlights kwalificatie – 17:00 uur: weinig tijd vandaag? Kijk dan naar de hoogtepunten van de kwalificatie.
  • Studio Formule 1: Azerbeijan Shakedown – 20:30 uur: in de studio wordt de eerste dag van dit Formule 1 weekend besproken.

Zaterdag 29 april

  • Sprint Shootout – 10:15 uur
  • Vrije training 2 – 11:30 uur
  • Sprint Race – 15:00 uur

Zondag 30 april

  • De race! – 12:00 uur: na de voorbeschouwing bekijk je de Grand Prix van Azerbeidzjan live om 13:00 uur.
  • Formule 1: Race Highlights – 16:00 uur: kijk alle highlights uit de race terug.

Tijdens alle vrije trainingen, kwalificaties en natuurlijk de race kun je ook naar de volgende programma’s kijken:

  • Onboard: Beleef hoe het is om tijdens de vrije trainingen, kwalificaties en race zelf over het circuit te racen met Onboard Mixed. Dankzij de camera die in de auto is geïnstalleerd ervaar je de race vanuit de stoel van de coureur. Je kunt ook in de auto van je favoriete coureur plaatsnemen, bijvoorbeeld bij Verstappen, Bottas of Russell.
  • Timing: blijf tijdens de race op de hoogte van de posities en rondetijden van de Formule 1-coureurs.
  • Track Positioning: je krijg een real-time overzicht van de positie van de coureurs op de baan.
  • Pitlane: ben je benieuwd naar wat er allemaal in de pits gebeurt tijdens de race? Dat zie je in Pitlane.

Meer informatie over dit Formule 1 seizoen en hoe je die bekijkt lees je in ons kennisbankbericht: Formule 1 kijken.

Wat is Viaplay?

Bij Viaplay kun je terecht voor heel veel sportcompetities. Naast de Premier League en Formule 1 bieden zij ook de PDC (Professional Darts Corporation), Bundeliga voetbal en de Tulp heren en dames hockey competitie.

Maar dat is niet het enige, Viaplay heeft een groot aanbod aan films en series uit binnen- en buitenland. Daarnaast hebben zij hun eigen Originals. Ook aan de kleinste kijkers is gedacht met een groot aanbod gericht op kinderen.

Terug naar vergelijking
Terug naar vergelijking